Tabără de informare Wycliffe

Jeroen van Velden, directorul executiv al Wycliffe România, ne anunţă că  se organizează a treia ediţie a conferinţei „Camp Wycliffe”. Este o ocazie unică (până acum s-a ţinut doar o dată la 2 ani) să înveţi de la misionari cu multă experienţă despre tot ce înseamnă:
– partea „teologică” a misiunii: baza biblică a misiunii, chemarea, voia lui Dumnezeu pentru viaţa personală, cerinţe spirituale pentru misiune, etc.;
– partea „practică” a  misiunii cu accentul pe tot ce ţine de traducerea Bibliei: învăţarea limbii ţintă, analiza limbii ţintă, traducerea Bibliei, alfabetizarea, folosirea Bibliei, etc.;
– experienţă transculturală: obiceiuri, mâncăruri, jocuri, ş.a.m.d.;
– părtăşie cu alţi interesaţi în misiune transculturală şi cu misionarii care pot împărtăşi din experienţa lor de peste 10 ani.

Vorbitorii principali sunt Richard & Anne Hoyle (misionari cu mulţi ani de experienţă în Asia unde au tradus Noul Testament într-o limbă minoritară), Wolfgang Binder (directorul Wycliffe pentru Europa Centrala şi de Est) şi Jeroen van Velden (directorul Wycliffe Romania). Pe lângă sesiunile interesante şi provocatoare va fi timp şi pentru recreare, sport şi părtăşie (tabăra este localizată într-o pădure, este masa de ping-pong şi terenuri de fotbal şi volei).

Daca una sau mai multe din următoarele ţi se potrivesc:
– vrei să ştii mai multe despre misiune transculturală,
– vrei să ştii dacă misiunea este pentru tine,
– vrei să afli ce doreşte Dumnezeu să faci cu viaţa ta,
– vrei să te întâlneşti cu alţii interesaţi de misiune,

… atunci te invităm cu mult drag să fii alături de noi între 7 şi 14 august, la tabăra Chişindia (judeţul Arad). Costul taberei este de 350 RON pe persoană, cu excepţia transportului. Cei cu motivaţie puternică de a participa dar cu probleme de acoperire a cheltuielilor pentru participare, pot lua legătura cu noi pentru a discuta opţiunile.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul Wycliffe Romania (www.wycliffe.ro), unde se poate face şi înscrierea (http://www.wycliffe.ro/index.php?option=com_jforms&view=form&id=1&Itemid=67)

Domnul să vă binecuvânteze!

Anunțuri

Comentarii închise la Tabără de informare Wycliffe

Din categoria Biblia şi societatea

Comentariile nu sunt permise.