Studii de Vechiul Testament la final de semestru

Este din nou vremea bilanţului la cursurile de Vechiul Testament. Semestrul acesta am predat Exegeza cărţilor profetice cu aplicaţie la cartea lui Amos şi Teologia Vechiului Testament. Anul acesta am avut un grup mai mic ca în anii precedenţi: doar 16 studenţi. Unul dintre studenţi nu a putut să se prezinte la niciunul dintre cele două examene.

Munca a fost mai intensă la cursul de exegeză pentru că a presupus lectură, conspecte, testări, o recenzie şi examen final. Notele obţinute au fost după cum urmează: doi de 6, doi de 7, şapte de 8, trei de 9 şi un 10.

La Teologia VT examenul final a contat cel mai mult (70%), dar am luat în calcul şi participarea la seminarii. Un singur student nu a reuşit să treacă la examen. Notele obţinute au fost după cum urmează: un 5, patru de 6, un 7, cinci de 8, doi de 9, un 10.

De notat că acelaşi student a obţinut 10 la ambele examene, iar studenţii din regim special au obţinut note mai mici. Oricum am încheiat încă un an de studii. Urmează licenţa: încununarea activităţii de patru ani de teologie. Dumnezeu să se îndure de eforturile noastre.

Reclame

Comentarii închise la Studii de Vechiul Testament la final de semestru

Din categoria Uncategorized

Comentariile nu sunt permise.