Predici la Apocalipsa

Am bucuria să vă anunț că cele 14 mesaje ținute la Biserica Baptistă „Providența” în perioada octombrie 2011-februarie 2012 din cartea Apocalipsa sunt disponibile pe disc în format mp3. Întrucât primele șase mesaje au fost pierdute din arhiva digitală a bisericii, ele au trebuit refăcute. Am reușit lucrul acesta în condițiile modeste oferite de un reportofon digital. Pentru a finaliza textul Apocalipsei, acestor predici le-am adăugat altele trei, care nu au fost prezentate încă nicăieri. Din păcate ele nu vor putea fi audiate de pe un CD-player direct de pe DVD-ul pe care le-am înregistrat, ci doar de pe calculator sau de pe CD-urile pe care le vi înregistrați singuri.

Cele 17 mesaje totalizează mai bine de 13 ore de material, trecând prin cele 22 de capitole ale profeției lui Ioan. Apocalipsa ne cufundă în Vechiul Testament chiar mai mult decât reușește să ne cufunde în societatea antică a contemporanilor lui Ioan. Fiind preocupat de Vechiul Testament prin natura vocației, educației și profesiei,  am găsit studierea și predicarea Apocalipsei o foarte atractivă îndeletnicire. Nădăjduiesc ca audiția acestor mesaje să vă incite și să vă inspire la gânduri bune și pe voi cel puțin la fel de mult cât m-au incitat și inspirat pe mine pregătirea pentru ele.

Cei interesați mi se pot adresa prin email și vor primi discul prin poștă cu plata ramburs. Altminteri el va fi difuzat direct de autor. Le mulțumesc tuturor donatorilor care se doresc a rămâne anonimi, care au permis producerea și distribuirea gratuită a lucrării.

2 comentarii

Din categoria Biblia şi societatea, Biserica, Publicaţii, Utilităţi pentru adunare

2 răspunsuri la „Predici la Apocalipsa

  1. toata stima, frate, pentru munca depusa! (parca as pune acolo, totusi, student si nu specialist in VT… Acuma vezi cum faci de ma iarta pana la apusul soarelui:) Cele bune!

    • statu

      Mulțumesc pentru felicitări și îndreptare. Nu am ce să vă iert. Cred că am reușit chiar ceva mai bine decât ați sugerat.